Schildersbedrijf Westerbeek: vakschilders en professioneel advies


Bij ons schildersbedrijf kunt u terecht voor:
• binnen- en buitenschilderwerk, onderhoudswerk, meerjarenplan nieuwbouw
• behang en glasweefsel
• glaswerk en spiegels
• houtrotrenovatie

Onze dienstverlening is breed, van advies tot het volledig (laten) uitvoeren van de werkzaamheden.

Dat we al meer dan 80 jaar als familie het schildersbedrijf in Zuidwolde voortzetten, zegt natuurlijk wel wat. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met onze medewerkers putten wij uit vele jaren ervaring en deskundigheid en traditiegetrouw geven wij deze knowhow door aan de volgende generatie.

 

Westerbeek: een erkend schildersbedrijf


Ons schildersbedrijf heeft één groot voordeel: we bestaan al meer dan 80 jaar. Dat betekent veel ervaring in het toepassen van kwaliteitsproducten, kennis van de laatste ontwikkelingen en professioneel advies aan bedrijven en particulieren. Ook zijn wij een erkend schildersbedrijf dat aan consumentenvoorwaarden en garanties voldoet.

Westerbeek werkt met schilders die hun vak verstaan en zorgen voor een duurzaam resultaat. Van uw schilderwerk moet u lang plezier kunnen hebben. Mocht er toch vroegtijdig een probleem ontstaan, dan zijn wij er graag snel bij. Om te herstellen, te vernieuwen en u vakkundig te adviseren.


Binnen- en buitenschilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk is onze oorsprong, onze schilders doen niets liever. Wij doen het vooral vakkundig. Bij binnen- en buitenschilderwerk moet u denken aan:
• particulier en utiliteitsschilderwerk (nieuwbouw en onderhoud)
• wandbekleding (behang en muurverf)
• spuitwerk
• aanbrengen van brandwerende coating
• geven van verftechnisch advies en kleuradvies
• opstellen van onderhoudsschema’s voor schilderwerk

Voor het utiliteitsschilderwerk zijn onze opdrachtgevers onder andere verenigingen van huiseigenaren, aannemers, woningbouwcorporaties, bedrijven en stichtingen.

Meer weten? Neemt u gerust contact op.

 

Erkend schildersbedrijf met OnderhoudNL-erkenning

Met al onze schilderwerken voldoen wij aan de OnderhoudNL-erkenning. Deze erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties. Dit betekent voor u:
• een goed verftechnisch en kleuradvies
• duidelijke offertes
• professionele verfsystemen
• betaalbare prijzen

 

Behang, glasvezel en overige wandafwerking


Westerbeek heeft een goede naam als het om behangen gaat. Wij hebben niet alleen veel keuze in behangsoorten en dessins, maar onze behangers weten hoe ze het professioneel moeten aanbrengen. Dat geldt ook voor glasweefsel en textiele wandbekleding. Ze volgen hier regelmatig cursussen voor.

We houden ons ook voortdurend op de hoogte van nieuwe technieken. Zo kunnen muurverven met spuittechnieken verwarmd op wanden en plafonds aangebracht. Dat werkt sneller en geeft een mooi resultaat.

Kom eens langs in onze winkel voor ideeën en mogelijkheden. Wij adviseren u graag.


Glas en spiegels

Bij een gebroken of lekke ruit is snelle service geboden. Schildersbedrijf Westerbeek helpt u met het leveren en plaatsen van nieuwe beglazing. Het gaan om: enkel/gefigureerd glas, dubbel/gefigureerd glas, HR++ glas, veiligheidsglas, spiegelglas en glas-in-lood. Bij bijzondere glassoorten of afmetingen die niet direct leverbaar zijn, zorgen wij indien nodig voor een tijdelijke oplossing.

Bij het plaatsen werken we volgens landelijk opgestelde NEN-normen en/of NPR-richtlijnen. Dit betekent voor u:
• vakkundig advies
• correct geplaatst glas
• goede afwerking
• garantie (10 jaar op dubbele beglazing)

Wist u dat wij ook spiegels op maat kunnen leveren? In elke vorm en maat, naar uw persoonlijke keuze.

Wilt u meer weten? Informeer er gerust naar.

 

Onderhoud en meerjarenplannen


Wie zelf zijn huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat onderhoud van schilderwerk veel tijd en vakmanschap vergt. Ook het beschikken over de juiste klimmaterialen om de hooggelegen delen goed te kunnen behandelen, is geen overbodige luxe.

Met het laten opstellen en uitvoeren van een onderhoudsplan zijn de benodigde kennis, materialen, schildervaardigheden en een inzichtelijke planning gegarandeerd. Ook spreidt en beheerst u de kosten. Wist u dat u voor onderhoud aan woningen ouder dan twee jaar slechts 6% btw verschuldigd bent?

Met een meerjarenplan nemen wij u het onderhoud uit handen. Jaarlijks of tweejaarlijks, net wat u wilt, komen wij het schilderwerk controleren en eventueel bijwerken. Mocht er bij controles blijken dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld, bespreken we dit met u.

Voor iedere situatie en ondergrond maken wij gebruik van kwalitatief goed opgebouwde verfsystemen. Voor meer informatie over ons assortiment in verf, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Houtrotrenovatie


Houtrotrenovatie vergt veel kennis en aandacht. Schildersbedrijf Westerbeek heeft deze kennis in huis. Regelmatige (her)scholing zorgt ervoor dat bij al het personeel de kennis up-to-date is en er adequaat gewerkt kan worden.

Houtrot in kozijnen is een veel voorkomend probleem dat onder andere veroorzaakt kan worden door:
• ondeugdelijke beglazing
• openstaande verbindingen door kapotte kitlagen
• inwateren via een bovendorpel
• lokale gebreken in het verf- of kitlagen/slecht onderhouden binnen- of buitenschilderwerk.

Onderhoud aan kozijnen is een van de grootste onkostenposten van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Wij adviseren u dan ook om bij een vermoeden van problemen met houtrot, direct een vakman te laten meekijken.

Onze schilders zijn gespecialiseerd en geschoold in houtrotrenovatie. We werken volgens een houtrotherstel- en preventieplan, waarbij we in de eerste plaats kijken naar oorzaken.

Vraag een advies of offerte bij ons aan.


Ook buiten de regio

Ons erkend schildersbedrijf werkt in Zuidwolde, Hoogeveen, Meppel en omstreken, maar ook buiten deze regio. Heeft u schilderwerk? Neem contact met ons op en wij geven u aan wat de mogelijkheden zijn.